Cricut Brayer, Гумени Ролери За Занаети, Работи Со Ткаенина, Винил, железо-На &засилувач; Мастило Блокови, Се Прошири Животот На Cricut Ткаенина Зафат Мат, Компатибилен Со Кре?
  • Неодамнешно

Cricut Brayer, Гумени Ролери За Занаети, Работи Со Ткаенина, Винил, железо-На &засилувач; Мастило Блокови, Се Прошири Животот На Cricut

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕСПРЕКОРНО ИЗРАБОТКА НА ТКАЕНИНА-Постигнете ги најдобрите занаетчиски дизајни за вашата ткаенина Со Крикут Брејер Заробен Спакуван Со оваа висококвалитетна алатка За Крикут со гумени ролери, можете да ги персонализирате вашите проекти за ткаенина со беспрекорна завршница без да ја скршите потта. ДОЛГОВЕЧНОСТ НА ВАШАТА ПОДЛОГА - Ролерот Cricut brayer е дизајниран да помогне во непречено и лесно нанесување и отстранување на материјалот од ткаенина. Така, помага да се продолжи животниот век на Вашата Ткаенина За Крикута, додека секој пат добивате прекрасни резултати. ШИРОКА ПРИМЕНА-Уживајте во беспрекорната елиминација на секоја последна брчка, свиткување, меур и пукер од вашиот материјал со оваа гумена брајер. Идеален е кога работите со ткаенина, но одлично работи и со блокови од винил, железо и мастило за гравирање. ПРИДРУЖНИК ЗА ИЗРАБОТКА-Меѓу другите основни додатоци За Крикут и материјали за гравирање, ролерот за мастило брејер е неопходна ставка во списокот на занаетчиски алатки и одличен придружник на сите машини За Производство На Крикути.