Шаблон за акрилна кожа торба, транспарентни кожни обрасци за кожни шаблони со единечни вреќи со рамо, кожни занаетчиски образец, акрилик синглови, кожни шаблони за
  • Неодамнешно

Шаблон за акрилна кожа торба, транспарентни кожни обрасци за кожни шаблони со единечни вреќи со рамо, кожни занаетчиски образец, акрилик

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Препораки - Цврста кожа кожа, како што е растително мека кожа, се препорачува да се сече со AWL по должината на линијата на образецот, или директно исечена со кожен нож За почетници, препорачајте го производството под водство на специјално доделено лице. Акрилна образец Кожа од кожен образец - Готови производи е торба за рамо за чанти. Користете ги овие производи за да направите чанти, единечна торба за рамо и вкрстена торба за тело, итн., Практични кожни DIY алатки. Шаблон материјал - Изработено од врвен акрилен материјал, здрав, абење отпорен, лесен за складирање, издржлив за употреба. Прецизно сечење, транспарентно и јасно, многу погодно за сечење на кожни обрасци. Премиум квалитет - Овој образец е издржлива транспарентна алатка за прецизно сечење, погодно за употреба, лесен за складирање и може да се користи долго време. Внимателно спакувана - Моделот е покриен со хартија Крафт за да се спречи судир и гребнатини за време на транспортот, можете да ја раскинете и да ја користите. Препораки - Цврста кожа кожа, како што е растително мека кожа, се препорачува да се сече со AWL по должината на линијата на образецот, или директно исечена со кожен нож. За почетници, препорачајте го производството под водство на специјално доделено лице. Акрилна образец Кожа од кожен образец - Готови производи е торба за рамо за чанти. Користете ги овие производи за да направите чанти, единечна торба за рамо и вкрстена торба за тело, итн., Практични кожни DIY алатки. Шаблон материјал - Изработено од врвен акрилен материјал, здрав, абење отпорен, лесен за складирање, издржлив за употреба. Прецизно сечење, транспарентно и јасно, многу погодно за сечење на кожни обрасци.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Acrylic Template
Material:
Acrylic
Color:
As picture shown
Function:
The model can be used to make a single-shoulder bag
Finished Style:
Single-shoulder bag
Reference Hardware:
D-rings, rivets, hooks, buckles
Material Description:
Approx. 4-6 feet (manual measurement, for reference only)
Recommendations:
1. Hard leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut along the template with an awl, or cut directly with a leather knife.:
2. For some leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a quick-silver pen.:
Package List:
12 x Acrylic Template :