ФАВОМОТО 1 сет комплет за со алатки за плетење на бобин Пластичен проект за шиење Бобинс памук крст Скин ветровито нараквици за пријателство на нишки везови и црна ?
  • Неодамнешно

ФАВОМОТО 1 сет комплет за со алатки за плетење на бобин Пластичен проект за шиење Бобинс памук крст Скин ветровито нараквици за пријателство на

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Крст конец : Специјално за loversубителите на крстот да прават нараквици за пријателство, Божиќни занаети, вкрстени проекти, ресни, украси, цртани ликови на облека Памучен занаетчиски конец со конец од бобини : лесен и удобен за употреба. Можете да се намалите слободно според должината што ја сакате, многу флексибилна. Тема за памук од памук : Не треба да ја искинувате хартијата за завиткување, само пронајдете ја главата на линијата и извлечете ја директно. Зашивање на конецот на конец : Прави? DIY везови со вашите пријатели или деца е навистина значаен и посебен момент.? Дојдете со 36 навои, 20 конец на ветровито. Нишки за шиење на сидро : Премиум вез на вез е совршен подарок за семејни и пријатели деца во повеќето прилика. Крст конец : Специјално за loversубителите на крстот да прават нараквици за пријателство, Божиќни занаети, вкрстени проекти, ресни, украси, цртани ликови на облека. Памучен занаетчиски конец со конец од бобини : лесен и удобен за употреба. Можете да се намалите слободно според должината што ја сакате, многу флексибилна. Тема за памук од памук : Не треба да ја искинувате хартијата за завиткување, само пронајдете ја главата на линијата и извлечете ја директно. Зашивање на конецот на конец : Прави? DIY везови со вашите пријатели или деца е навистина значаен и посебен момент.? Дојдете со 36 навои, 20 конец на ветровито. Нишки за шиење на сидро : Премиум вез на вез е совршен подарок за семејни и пријатели деца во повеќето прилика. Список на пакети 36 x Тема за вез 20 x Карактеристики на конецот на бобини -Големина : Прибл.