Nuobesty подарок за завиткување хартија во боја на картони со пена од пена, занаетчиски листови за занаетчиски листови со сунѓер занаетчиски пена за DIY проекти 50x50cm Под?
  • Неодамнешно

Nuobesty подарок за завиткување хартија во боја на картони со пена од пена, занаетчиски листови за занаетчиски листови со сунѓер занаетчиски

DEN 721.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дебели хартии од пена Ева рачно изработени листови со пена сунѓер хартија DIY рачно занаетчиски производи Лесен за употреба за сечење и лепење. Листови со пена ева пена за занаетчиски листови за занаетчиски шарени сунѓерски занаетчиски пена за DIY проекти за запишување. Светли бои, мека текстура, многу убава. Предмети за украсување за занаетчиство на DIY и училишни проекти. плоштади од пена за занаети густа занаетчиска пена Ева занаетчиска пена. Совршен за правење уметност и занаетчиство, канцелариски материјал, играчка, кутија за накит, торби, дизајн на ентериер, куќи за украсување, облека и носии. Тенок занаетчиски листови со пена од пена. Опис Ова е збир од 10 парчиња повеќебојни трудови на ЕВА. Тие се добро изработени од врвен материјал за трајна и практична употреба. Со прецизен дизајн и светла боја, совршен за украси за домови и канцеларии, пакување, бележење, занаетчиски хоби, играчки, правење, училишни проекти и други украсни намени. Функција - Боја : Мешана боја. - Материјал : Ева пена. - Големина : приближно. - Светли бои, текстура, многу убава. - Лесно се сече со ножици. Високо флексибилни чаршафи.