100 Парчиња Обележувачи Ресни За Занаети Дипломирање На Привезоци - Обележувачи За Занаети,Ресни Со Синџири За Клучеви За Изработка На Накит,Мини Ресни За Дипломира?
  • Неодамнешно

100 Парчиња Обележувачи Ресни За Занаети Дипломирање На Привезоци - Обележувачи За Занаети,Ресни Со Синџири За Клучеви За Изработка На Накит,Мини

DEN 108.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ресни За Занаети Користи Сет од 100 парчиња свилени ресни за занаети,светлосни златни обележувачи,свилени обележувачи Мини Ресни ❀ реси со синџири за клучеви се вкупно околу 5,5 инчи, ресни од 3,1 инчи + јамка од 2,4 инчи, ресни за обележувачи направени од 70 свили. Изработка на накит За Занаети ❀ реси За шиење за изработка На Накит,Ресни може да се користат како ресни за обележувачи,ресни со синџири за клучеви,производител на пом пом,кабли за дипломирање. Свилени Ресни ❀ свилените ресни се изработени од терилен, меки и удобно, најдобри материјали за правење обележувачи. Самостојни Занаетчиски Проекти ❀ мали ресни занаети декорација за дипломирање шапка, мобилен телефон, чанта, облека, подарок багер , ѓердани, нараквици накит, покана картички. 144 парчиња обележувачи. Материјал : свиленкаста. Боја : 36 бои, 4 ресни по боја. Големина : вкупно 5,5 инчи, 3,1 инчни ресни, 2,4 јамка. ресни за обележувачи, ресни за приврзоци, ресни за шиење, производител на пом пом, кабли за дипломирање. 144 парчиња обележувачи. Материјал : свиленкаста.