Chbros 8 парчиња разновидни пари долар извезени закрпи Ironелезо на/шијте на лепенка за облека, јакни, маица, ранци и др.
  • Неодамнешно

Chbros 8 парчиња разновидни пари долар извезени закрпи Ironелезо на/шијте на лепенка за облека, јакни, маица, ранци и др.

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Печ за вез, мека и издржлива Чистење : Машински алишта или миење на рацете со ладна вода. Силна адхезија : Задниот дел од лепенката е изработен од густо и силно лепило, кое има силно лепење и не е лесно да се испадне. Лесен за употреба : Може да биде железо на или да шие каде и да сакате (облека, јакна, елек, ранец, Jeanан, капа . Подарок : Купете кој било производ од нашата продавница и добијте уникатна лепенка како подарок. Материјал : Печ за вез, мека и издржлива. Чистење : Машински алишта или миење на рацете со ладна вода. Силна адхезија : Задниот дел од лепенката е изработен од густо и силно лепило, кое има силно лепење и не е лесно да се испадне. Лесен за употреба : Може да биде железо на или да шие каде и да сакате (облека, јакна, елек, ранец, Jeanан, капа . Подарок : Купете кој било производ од нашата продавница и добијте уникатна лепенка како подарок. Не само што може да биде лепенка, туку може да биде и кул декорација. Материјал : Вез. Пакет, вклучувајќи : 8 x лепенка може да се користи како железо вклучено или шиење.