Honbay 10 парчиња накит за правење лисја безбедносни иглички со ланци, метални иглички за стапчиња, празни бази на брош, стапчиња за лапчиња, значка за шамија, иглички з?
  • Неодамнешно

Honbay 10 парчиња накит за правење лисја безбедносни иглички со ланци, метални иглички за стапчиња, празни бази на брош, стапчиња за лапчиња,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : брошеви за безбедносни иглички за накит од 10 парчиња Материјал : легура. Должина : 8,5 см/3.34inch; Фиока за лисја : 1,8*3. Дизајн карактеристики : 1. Трајни и цврсти, не се лесни за свиткување, без 'рѓа; 2. Врвот лесно поминува низ ткаенината, со заштитна капа за побезбедна употреба и да се задржи иглата да не се лизга надвор од своето место; 3. Можете да лепите или шиете нешто што ви се допаѓа на крајот за да го персонализирате и разубавите. Практично може да се примени на костуми, палта, џемпери, капи, ранци, хиџаб, шамија, здолништа, килт, занаети, итн; Користете ги за да направите еден од еден вид накит или занаети за себе, вашето семејство или пријатели на Денот на вineубените, роденденот, свадбата, Денот на мајката, Денот на благодарноста, празникот, итн. Материјал : легура. Должина : 8,5 см/3.34inch; Фиока за лисја : 1,8*3. Дизајн карактеристики : 1. Трајни и цврсти, не се лесни за свиткување, без 'рѓа; 2. Врвот лесно поминува низ ткаенината, со заштитна капа за побезбедна употреба и да се задржи иглата да не се лизга надвор од своето место; 3. Можете да лепите или шиете нешто што ви се допаѓа на крајот за да го персонализирате и разубавите. Практично може да се примени на костуми, палта, џемпери, капи, ранци, хиџаб, шамија, здолништа, килт, занаети, итн; Користете ги за да направите накит или занаети за еден вид за себе, вашето семејство или пријатели на Денот на вineубените, роденденот, свадбата, Денот на мајката, Денот на благодарноста, празникот, итн.