Happyfiller 560 компјутери розови ригистони со рамен акрилни скапоцени камења форма на срце за шминка, занаети, невестинска забава за туширање или украси за венчавки, пра?
  • Неодамнешно

Happyfiller 560 компјутери розови ригистони со рамен акрилни скапоцени камења форма на срце за шминка, занаети, невестинска забава за туширање

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За облека и чевли : Овие rhinestones можат да се користат за додатоци за украс облека и чевли со лепак Тие работат добро и ја прават вашата облека, чевли, торби изгледаат искри и прекрасни. Занаети : Овие камења се убави и искривени и ќе направат совршен додаток на сите занаетчиски проекти. Тие можат да се користат за да се направи DIY фото рамка, декорација на забави за маска, држач за стаклени свеќи, итн. Друга примена : Овие скапоцени камења се одлични за правење накит, обетки, ѓердан и нокти. Kindубезно забележа дека тие не се топло фиксирани скапоцени камења, потребен ви е лепак за да ги завршите вашите проекти. Пакет : Овие срцеви ригистони се рамни назад и фацетирани искра.App Rox 560 парчиња спакувани во шише. Тие се изработени од високо квалитетен материјал и нема да избледат многу години. Големина : Тие се форма на срце, приближно 0,5 ”по должина и 0,5” по ширина, задната страна е рамна и во сребрена боја, можете да ги прикачите со лепак за вашите додатоци и занаетчиски проекти. За облека и чевли : Овие rhinestones можат да се користат за додатоци за украс облека и чевли со лепак. Тие работат добро и ја прават вашата облека, чевли, торби изгледаат искри и прекрасни. Занаети : Овие камења се убави и искривени и ќе направат совршен додаток на сите занаетчиски проекти. Тие можат да се користат за да се направи DIY фото рамка, декорација на забави за маска, држач за стаклени свеќи, итн. Друга примена : Овие скапоцени камења се одлични за правење накит, обетки, ѓердан и нокти. Kindубезно забележа дека тие не се топло фиксирани скапоцени камења, потребен ви е лепак за да ги завршите вашите проекти. Пакет : Овие срцеви ригистони се рамни назад и фацетирани искра.