Vorcool 10pcs 8cm бела празна пена тиква полистиренска топка ткаенина завиткана украс лажна храна играчка за Ноќта на вештерките есен жетва Денот на благодарноста DIY зана?
  • Неодамнешно

Vorcool 10pcs 8cm бела празна пена тиква полистиренска топка ткаенина завиткана украс лажна храна играчка за Ноќта на вештерките есен

DEN 153.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да го купите овој креативен и интересен модел на тиква DIY по прифатлива цена Производот има добра изработка, внимание на деталите и дизајнот, што е многу погодно за детски графити. Разновидните модели на DIY се добри детски играчки и украси за празници. Накитот од тиква е лесен во тежина и лесен за боја. Тоа ќе биде добар избор за вашиот модел на графити. Преферирани материјали, добар квалитет, безбеден, издржлив и практичен. Можете да го купите овој креативен и интересен модел на тиква DIY по прифатлива цена. Производот има добра изработка, внимание на деталите и дизајнот, што е многу погодно за детски графити. Разновидните модели на DIY се добри детски играчки и украси за празници. Накитот од тиква е лесен во тежина и лесен за боја. Тоа ќе биде добар избор за вашиот модел на графити. Преферирани материјали, добар квалитет, безбеден, издржлив и практичен. Опис Производот е модел на тиква. Направено од пени, исклучителна изработка, живописна и интересна. Уникатниот модел на тиква DIY е многу симпатичен, погоден за правење играчки за деца, реквизити за фотографија и украси за забавни забави.