Шие трендови 2 јарди пар кука и очите трим- 0,75 растојание- сребрен метал на црна памучна лента лента корсет шиење ватенка за ренесанс танц невестински костуми драпе?
  • Неодамнешно

Шие трендови 2 јарди пар кука и очите трим- 0,75 растојание- сребрен метал на црна памучна лента лента корсет шиење ватенка за ренесанс

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Купете повеќе Заштедете повеќе зделки! Вкупно 2 дворови пар Кука и лента за очи за да го разубавите вашиот корсет за шиење, ватирање, декор за дома или кој било друг проект за занаетчиство. Одлично за ренесансни носии, костуми за танцување, таписерија, нијанси на ламби, костуми за Ноќта на вештерките, тасел раб, завеси, бохо, невестински, фармерки, фустани, јакни, шалови, драперии и многу други начини за користење на овие. Само замисли! Визуелизирајте! Креирај!. 0,75 "Растојание на црна лента за пристрасност на памук. Продавач на САД од 1997 година со домашен бесплатен превоз! Шиење на ватиран ренесансен танц Хавајски невестински костуми Драперија Дома Декор- Вредност 2 дворови пар. Ве молиме контактирајте не за најголемиот дел од количини.