7/8 & 1 & 3 инчи Georgiaорџија Гросгрен лента 4 јарди мешани многу булдоги печатени се за подароци за занаети за лакови за коса и многу повеќе.
  • Неодамнешно

7/8 & 1 & 3 инчи Georgiaорџија Гросгрен лента 4 јарди мешани многу булдоги печатени се за подароци за занаети за лакови за коса и многу повеќе.

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

7/8 & 1 & 3 инчи Georgiaорџија Гросгрен лента 4 јарди мешани многу булдоги печатени 100% полиестер бесплатен превоз Најдобар квалитетна ткаенина - ја набавивме најдобрата квалитетна лента за ленти за сите ваши проекти за уметност и занаетчиство. Конструиран е од цврста ткаенина во која има живописни и екстравагантни бои и обрасци. Модели како прикажана слика, што ќе ги направи вашите уметнички дела посебни и уникатни. Тоа би било вашиот најдобар избор !!!. Овие панделки се одлични за лакови за коса, занаети, подароци и многу повеќе. Висок квалитет и услуга! Бидете внимателни со големината, секогаш во контакт со клиентите!. Украсете повеќе стил во Grosgrain Ribbon е иновативна печатена лента дизајнирана за облекувачи/дизајнери/занаетчии/и секој што сака уметност и занаети. Нашата лента за завиткување е елегантна, стилска и додава затоплување хармонија во сезоната на празници во која ќе уживаат сите. Одликувајќи се со живописни бои и дизајни на модели, овие резерви за завиткување се разноврсни и удобни за уметност и занаетчиство, внатрешен декор, облека и други прилики.