Blmhtwo 2000 парчиња рамни иглички за шиење шиење фини сатен иглички од не'рѓосувачки челик иглички директно за монистра за занаетчиски уметнички накит наоѓајќи додато?
  • Неодамнешно

Blmhtwo 2000 парчиња рамни иглички за шиење шиење фини сатен иглички од не'рѓосувачки челик иглички директно за монистра за занаетчиски уметнички

DEN 1272.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Доволна количина】 : 2000 директно иглички за облекување, голем број на права игли можат да се користат долго време, доволно за да го завршите вашиот проект Пиновите за шиење имаат должина од приближно. 26 мм/1 инчи и дијаметар од 0,6 мм/0,2 инчи. 【Квалитетен материјал】 : Шиењето на иглички е направено од висококвалитетна жица од не'рѓосувачки челик, стабилна и издржлива, што е мазно, силно, отпорни на корозија, не е лесно да се свиткаат и оксидираат, остра точка на игла. 【Сребрена боја】 : Пиновите за шиење се сребрени и изгледаат сјајни; Површината е мазна и лесна за употреба, што добро се меша со вашиот проект и исто така е забавно за шиење. 【Лесен за употреба】 : Шиењето на иглички за пинови може лесно да помине низ свила и нежни ткаенини, може добро да се совпадне со вашиот проект. Доаѓа со транспарентни пластични кутии за лесно складирање.