ВИЕНОЛОА Мини Машина за Шиење Со Продолжена Маса И Додатоци За Машина За Шиење Памучна Ткаенина Две Нишки Двојни Брзини Двојни Прекинувачи Деца За Домаќинство Поч?
  • Неодамнешно

ВИЕНОЛОА Мини Машина за Шиење Со Продолжена Маса И Додатоци За Машина За Шиење Памучна Ткаенина Две Нишки Двојни Брзини Двојни Прекинувачи

DEN 843.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●НАДГРАДЕН МАТЕРИЈАЛ ● во Споредба со другите обични машини за шиење, нашата мини машина за шиење има надграден еколошки материјал ●НАДГРАДЕН ДИЗАЈН●големата маса за продолжување го прави шиењето доволно мазно, ве прави погодно да работите голем проект и да ја одржувате мини машината стабилна во исто време. Мини машина за шиење има сијалица за работно осветлување, вграден секач за навој не се потребни ножици. ●ДВОЈНИ НИШКИ и ДВЕ БРЗИНИ ● комбинацијата на крајна линија и површинска линија со функција за автоматско намотување обезбедува висококвалитетно шиење. Брзината на префрлување (мала или голема брзина) на машината за шиење обезбедува совршена контрола на бод за да одговара на вашите вештини за шиење. ●ДВОЈНИ ПРЕКИНУВАЧИ и МИНИ ГОЛЕМИНА ● нашата машина за шиење во домаќинството е со прекинувач за педали и прекинувач за копчиња, дизајниран за нов почетник во машината за шиење. Оваа мини машина за шиење е лесна за употреба следејќи го англискиот прирачник, мала тежина, компактен и пренослив. Овие предности ја прават нашата работа за шиење поудобна и поинтересна. Нашиот мини пренослив комплет за електрична машина за шиење е добар за Деца Почетници Патување. ●ДВА РЕЖИМИ НА НАПОЈУВАЊЕ●Нашата мини машина за шиење ви овозможува да напојувате со 4 xery батерија или ac/dc адаптер за тоа. Можете да уживате во шиење насекаде. Ако имате било какви проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте со нас преку е-МАИЛ во времето. Ние сме секогаш тука и среќни да го решиме проблемот за вас. СОВРШЕН КОМПЛЕТ ЗА МИНИ МАШИНА за ШИЕЊЕ ● Специјален дизајн со мини големина за носење, вградена светилка, секач за навој} Поголема маса за продолжување за мазно и стабилно шиење € Двојни навои и две брзини, двојни прекинувачи, два режими на напојување ® Лесно се премотуваат бобините на столбот за ликвидација. класичен тип На Бод Со Права Линија за примарно шиење.ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА (40 ПАРЧИЊА) : 1* Машина За Шиење 1* Табела За Продолжување 1* Адаптер За Напојување (САД-Приклучок) 1* Педала За Нозе 3* Памучни Ткаенини (25х25см, случајна боја) 6* Бобини 11* Игли 10* Нишки За Бои (случајна боја) 1* Ножици (случајна боја) 1* Мека Лента мерка (случајна боја) 3* Конци За Игли 1* англиски Прирачник : 1.