Молив за веѓи Со Апликатор За Врв На Микро-Вилушка Создава Веѓи Со Природен Изглед Без Напор, Четка За Печат НА Веѓи СО 4д Мозочен Удар, Пенкало За Микроблејдинг На В?
  • Неодамнешно

Молив за веѓи Со Апликатор За Врв На Микро-Вилушка Создава Веѓи Со Природен Изглед Без Напор, Четка За Печат НА Веѓи СО 4д Мозочен Удар,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Smudge-Доказ И Водоотпорен Q долготрајната формула на пенкалото за тетоважа на веѓите е водоотпорна, отпорна на пот и отпорна на дамки со анти-сува формула ●Лесен За Употреба И Мултифункционален ● можете лесно да постигнете совршени веѓи со ова пенкало За веѓи од 4 точки и да заштедите време. Нежно насликајте ја контурата на веѓите со пенкало и продолжете да го цртате последниот чекор по обликот на веѓите за да создадете живописни и природни веѓи. Исто така, можете да го користите за полнење на линијата на косата, трепките и брадата. ●Дефинирана Веѓа Со природен Изглед. Ова пенкало за веѓи ќе создаде природна веѓа за да ги комплиментира сите изгледи за шминка, исто како и вашата вистинска веѓа дури и другите луѓе ве гледаат одблизу. ●Спуштете Ја Врвката Надолу Ве Молиме држете го капачето со течен молив за веѓи цврсто и чувајте го моливчето за веѓи со микроблејд исправено за да спречите сушење по употреба. ●ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИ ние сме посветени на создавање висококвалитетни производи и услуги за вас. Ако имате какви било прашања во врска со производот, секогаш можете да не контактирате преку е-пошта.