Килибарно Трчање Винил Кафеав Молив За Очи Во Прав Женска Шминка Секојдневна Употреба Внатрешен Молив За Очи Молив За Очи Ултра Фина Боја Молив За Очи Водоотпорен ?
  • Неодамнешно

Килибарно Трчање Винил Кафеав Молив За Очи Во Прав Женска Шминка Секојдневна Употреба Внатрешен Молив За Очи Молив За Очи Ултра

DEN 77.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кога Моливот За Веѓи Не Може Да Се Користи Како Молив За Очи, Туку Може Да Се Користи И За Пополнување На Усните За Убава Завршница Исто Така, Тие Можат да се Користат На Веѓите (или Како Молив за Сенки за Очи). ●Непобедлива Е Потребна Помалку Пари За Вашето Купување. Сите Доаѓаат Со Капаци За Патување. Ниско + Исполнување. ● ШОПИНГ●Датумот На Производство, Датумот На Истекување и Земјата на Се Отпечатени на Пакетот или Производот. Тестиран Под Дерматолошка Контрола. Е Можете Да Нацртате Прецизни Линии за Дефиниран Изглед За Да Ги Истакнете Очите или Нежно Да Нанесете За Повеќебоен Изглед. ●6 Цврсти Бои●Повеќе Нијанси На Ајлајнер Во Боја : Црна, Кафеава, Изберете, Бела И Така Натаму . Задоволете Ги Вашите Секојдневни Потреби За Облекување. Килибарно Трчање Винил Кафеав Молив За Очи Во Прав Молив За Очи За Жени Секојдневна Употреба Внатрешен Молив За Очи Молив За Очи Со Ултра Фина Боја Молив За Очи Водоотпорен Ајлајнер Отпорен на Пот 2мл Молив За Очи За Очи Во Боја Молив За Очи Во Прав Молив За Очи За Очи За Очи 2млматеријал : Течна Боја : Како Што Покажува Сликата, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.