ИВАНБЕ 72 Бои Палета на Голи Сенки за очи + 15 парчиња Комплет За Четки За Шминка, Сите Во Една Гола Мат Треперлива Палета Со Пигментирани Сенки За Очи, Долготрајна Вод?
  • Неодамнешно

ИВАНБЕ 72 Бои Палета на Голи Сенки за очи + 15 парчиња Комплет За Четки За Шминка, Сите Во Една Гола Мат Треперлива Палета Со

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЖЕНА Оваа палета се одликува со совршена комбинација на богати и топли, носливи мат и сјајни треперливи во универзално ласкави нијанси на капакот, наборот и облогата.Дневни нијанси со неутрален тон што ќе станат ваша дневна палета.Нијансите во оваа палета може да се носат сами или слоевити, помешани и контурирани за да се создадат најдимензионални изгледи што одат од ден во ноќ. Палетата За Очи ЗА Апстракција ИВАНБЕ е достапна во многу универзални опсези на нијанси : кафеави неутрални со ладни подтонови,огнени неутрални во килибарни тонови,розови нијанси со ладни подтонови и така натаму за да се создаде низа прилагодливи изгледи за шминкање на очите. Дефинирајте и осветлете го изгледот на вашите очи оваа Празнична сезона!. ИВАНБЕ Абатракција палетата за сенки за очи нуди низа можности од суптилен до изглед на изјава.