Маскара 4д Маскара За Трепки од свилени Влакна 4 Маскара Во Боја Виткање Голем Капацитет Големи Очи Црна Бела Сина И Виолетова Маскара Шарена Маскара Водоотпорна И ?
  • Неодамнешно

Маскара 4д Маскара За Трепки од свилени Влакна 4 Маскара Во Боја Виткање Голем Капацитет Големи Очи Црна Бела Сина И Виолетова Маскара

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ве молиме Имајте Предвид Дека Производот Може да биде оштетен За време На Пратката, Ако Добиете Скршена Стока или Не сте Задоволни со Нашиот Производ, Ве Молиме Да Се Чувствувате Да Не Контактирате и Ние Нема Да Штедиме Напори да Ви Понудиме Најдобро Решение Оваа Маскара Со Влакна Ви Нуди 24 Часа Завршница Без Да Бидете Лепливи И Ја Одржува Виткањето Ц За Убав Изглед. Овој Комплет Маскара е Водоотпорен, Навистина Долготраен и Останува Прекрасно Долг и Густ, Дури И Преку Дожд, Солзи и Пот. Лесно За Отстранување Шминка Без Оштетување На Трепките. Што Може Постојано Да Се Четка И Бојадисува Близу До Коренот На Трепките Без Да Се Грижите Дали Ќе Ја Уништите Трепката. Може Да Се Користи Како Подарок За Добри Пријатели И Семејство. Тоа Ќе Биде Идеален За Девојки Или Дами За Секојдневна Употреба, Роденденска Забава, Козметичко Шоу, Танцова Забава И Свадбена Шминка И Многу Повеќе. Маскара 4д Маскара За Трепки од свилени Влакна 4 Маскара Во Боја Виткање Голем Капацитет Големи Очи Црни Бели Сини И Виолетови Маскара Шарена Маскара Водоотпорна И Долготрајна Маскара За Шминка4 Маскара Во Боја Виткање Голем Капацитет Големи Очи Црна Бела Сина И Виолетова Маскара Шарена Маскара Водоотпорна И Долготрајна Густа Маскара Влакна Шармантна Маскара Материјал : залепете Боја : како слика покажува, (поради Разликата Помеѓу Различни Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.