РЕЖИМ На Усна Глазура ЗАХАРОСАНИ РОЗОВИ Грејпфрут Со Вкус На Усна Ролна На Влажен Сјај, Хидратантен Навлажнувачки Сладок Бадем, Арени Ноар, Дива Роза Природни Овош?
  • Неодамнешно

РЕЖИМ На Усна Глазура ЗАХАРОСАНИ РОЗОВИ Грејпфрут Со Вкус На Усна Ролна На Влажен Сјај, Хидратантен Навлажнувачки Сладок Бадем, Арени Ноар,

DEN 288.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАВИСНОСТ ХИДРАТАЦИЈА ВКУПНАТА ГЛАЗУРА ЗА Усни ЈУМ е како најневеројатните бонбони за вашите усни со својата супер перница мега навлажнувачки долготраен сјај и нега на кожата што ја обожава усната што пука од примамлив розов вкус На Грејпфрут и вкусен мирис што ќе ви предизвика насмевка на лицето ВКУСЕН ВЛАЖЕН СЈАЈ со својата чиста луксузна густа текстура со полно тело која се чувствува добро како што изгледа, затоа превртете се на исклучително мазна безобразно сјајна глазура со вкус што мириса божествено со извонредно абење што зборува за себе. МЕГА НЕГУВАЊЕ ПРИРОДНИ СОСТОЈКИ Со Моќни Природни Слатки Бадеми ВО РЕЖИМОТ, wенски арени Ноар вино семе од Грозје (најстариот сортен грозје во светот) и Дива Роза што омекнува, условува и штити усни-тоа е вистинска моќ на сјај. ВЕГАНСКИ + БЕЗ СУРОВОСТ + БЕЗ ГЛУТЕН + БЕЗ МИНЕРАЛНО МАСЛО + БЕЗ ГМО + РЕЖИМ ОДЗЕМЕНО ПАКУВАЊЕ гордо никогаш не тестирано на животни и направено со еколошко, непотребно луксузно пакување. НАПРАВЕНО ВО САД и ЊУЈОРК НАПРАВЕНО затоа што совладувањето на културата на убавина не е само филозофија туку и семејна традиција повеќе од 55 години ВО РЕЖИМ - Семејно Наследство За Убавина Од 1966 година. Ролна на усна сјај сето тоа е пораснато? Така е, Режимот Козметика го создаде! О, толку влажно и тотално пријатно, превртете се на хидратантна проегирна доза на мазна претрупаност и дајте им на усните токму она што му треба СО РЕЖИМОТ Глазура за Усни : супер перница, безобразно влажна завршница што пука со вкусен вкус и арома.