Алатка За Ајлајнер Мериглар Преносни Матрици За Ајлајнер Помошни Алатки За Шминкање, Мултифункционална Алатка За Шминкање Очи, Алатки За шминка За Ајлајнер Штит з?
  • Неодамнешно

Алатка За Ајлајнер Мериглар Преносни Матрици За Ајлајнер Помошни Алатки За Шминкање, Мултифункционална Алатка За Шминкање Очи,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Материјал● : алатката За Помош за ајлајнер За Повеќекратна Употреба е изработена од силиконски материјал, мек и еластичен, лесен за чистење ●Мали И Преносливи Q : подлошки за матрици За Ајлајнер, големина 6, 9cmx5cm/2, 72nchx1, 97nch, мали и погодни за складирање и носење. Е потребно : помош за ајлајнер со крилести врвови, прекрасна алатка за шминкање за почетници, за да додадете шармантна шминка на очите.Погоден за професионална употреба и домашна употреба. ●Функција€ : штитот за Трепките може да ви помогне лесно и брзо да го завршите процесот на ајлајнер, веѓа, сенка за очи, трепки и шминка. ●Матрици За ајлајнер● : силиконски матрици за шминка за очи, слатки и beautiful.It е многу лесен и лесен за употреба.Одговарајте на вашата потреба да создадете прекрасен изглед. Опис : - + Матрици За Ајлајнер● : силиконски матрици за шминка за очи, слатки и beautiful.It е многу лесен и лесен за употреба.Одговарајте на вашата потреба да создадете прекрасен изглед. - ●Материјал● : алатката За Помош за ајлајнер За Повеќекратна Употреба е изработена од силиконски материјал, мек и еластичен, лесен за чистење. - +Функција€ : Штитот за Трепките може да ви помогне лесно и брзо да го завршите процесот на ајлајнер, веѓа, сенка за очи, трепки и шминка.

- Material:
silicone
Size Chart:
6.9cmx5cm/2.72inchx1.97inch:
Package Includes:
1x Eyeliner Stencils:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.: