Outfmvch 8pcs Сјај Течен Кармин, Долготраен Мазен Полн Сјај За Усни, Затемнет Водоотпорен Микро-Блиц Со Целосна Покриеност Шминка За Усни За Убавина, Професионална Козме?
  • Неодамнешно

Outfmvch 8pcs Сјај Течен Кармин, Долготраен Мазен Полн Сјај За Усни, Затемнет Водоотпорен Микро-Блиц Со Целосна Покриеност Шминка

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Долготрајниот повеќестилен сјај за усни во 8 бои е опционален, лесен за нанесување, високиот пигмент лесно се обојува и може да се надреди и нанесе за да се создадат различни ефекти, а различни бои се избираат во различни прилики за да се покажат различни стилови ●Удобен и свиленкаст + овој кармин е кремаст и свиленкаст, навлажнувачки и навлажнувачки усни. Многу погоден за салони или семејства, или подароци за мајки, сопруги и девојки на родендени, Денот на Благодарноста, Божиќ, Ноќта на Вештерките или други фестивали. ●Сјајна и безопасна ● сјајната текстура на сјајот за усни е изработена од природни материјали, кои можат да се користат и за чувствителна кожа. Богат е со боја и слајдови без напор, рамномерно покривајќи ја течноста. ●Мат нелеплива чаша●кадифена мат формула, со одлична удобност, може да постигне целосна покриеност на бојата само еднаш, едноставна и издржлива, многу погодна за почетници и професионални луѓе за шминка. Ја најдобрата услуга ако имате какви било прашања со нас, ве молиме почувствувајте да контактирате со нас, ние ќе се погрижиме да ги решиме сите ваши грижи во рок од 24 работни часа.