Маскара за Цевки моделко Лашстенд-Високо Пигментирана И Сјајна - Иновативната Формула Нема Да Се Размачка Или Снегулки - Долготрајно-Интензивно Издолжување За Екс?
  • Неодамнешно

Маскара за Цевки моделко Лашстенд-Високо Пигментирана И Сјајна - Иновативната Формула Нема Да Се Размачка Или Снегулки - Долготрајно-Интензивно

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Информациите подолу се само по пакет ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ИЗДОЛЖУВАЊЕ. Оваа иновативна маскара ја премачкува секоја трепка во "цевки" отпорни на вода за да ја максимизира должината, волуменот и дефиницијата. Нашата најсовремена технологија поединечно ги премачкува трепките од коренот до врвот. НЕПРОМИСЛЕНА ФОРМУЛА. Нашата непромислена формула никогаш не размачкува, снегулки или купчиња. Верувајте во нашиот непогрешлив рецепт за убави трепки без врева кои траат. Оваа маскара е отпорна на пренос и отпорна на вода за одржување на силно виткање и држење цел ден. ОДДЕЛЕТЕ И ИЗДОЛЖЕТЕ СО ЛЕСНОТИЈА. Одделете ги и издолжете ги трепките со нашето уникатно стапче со влакна. Заљубете се во нашиот апликатор за стапчиња што ги дефинира, одделува, издолжува и волуменира вашите трепки одеднаш. ЗАДЕБЕЛЕНИ ТРЕПКИ ВО ЛАЖЕН СТИЛ. Нашата маскара содржи ултра сјаен пигмент за екстремен ефект на трепките.