20 Парчиња/Кутија Тетоважа Кармин Памук, 4 Бои Женски Водоотпорен Кармин Цигара Долготраен Нелеплив Мат Сјај За Усни Памук, Издржлив Течен Нелеплив Кармин, Лесен За ?
  • Неодамнешно

20 Парчиња/Кутија Тетоважа Кармин Памук, 4 Бои Женски Водоотпорен Кармин Цигара Долготраен Нелеплив Мат Сјај За Усни Памук, Издржлив Течен Нелеплив

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Памук За кармин За цигари ● Целосна шминка, долготрајно навлажнување, не е лесно да се отстрани шминката, не е лесно да се извалка чашата, пакување кутија за цигари, тежина на производот : 25гр, количина на производ : 20 полни со забава, кои содржат 20 кармини од памук, можете да направите шминка насекаде ?●Долготрајна и водоотпорна ● Додадете формула за боја за усни, светла и трајна боја. Не држејќи се до чашата, без размачкување, водоотпорен и бакнеж. ?●4 Популарни бои€4 бои за избор : црвена, розова црвена, розова и гола. секогаш постои оној што ви одговара. Имаме и комбинација од 4 бои, повеќе не мора да се грижиме како да избереме бои. ?●Применлива сцена● свилени, нежни, елегантни, лесни усни, погодни за шминка во сите сезони, особено во канцеларија, состаноци, шопинг, летни забави со пријателите , ова е многу удобен и многу убав комплет за шминка за усни, Лесен за носење. ?●Како да се користи ● Поделете го памучното стапче по страната означена со хоризонталната линија на памучното стапче и оставете го памучното стапче да стои исправено за да дозволите течноста да тече на другиот крај (овој процес е околу 2 секунди, внимавајте да не капете на рацете првиот пат кога ќе го користите), Користете памук за рамномерно да ги наполните горните и долните усни. Функција; [Долготраен Водоотпорен] водоотпорен и долготраен мат кармин за сјај за усни.