Јулеп Перница Тен 5-во-1 Мулти-Задавачки Перфектор На Кожата Песок И Без Изговори Јасна Крема За Сончање НА Лицето СО ШИРОК Спектар ЗАШТИТЕН ФАКТОР 40+ Сјај На Лицето ?
  • Неодамнешно

Јулеп Перница Тен 5-во-1 Мулти-Задавачки Перфектор На Кожата Песок И Без Изговори Јасна Крема За Сончање НА Лицето СО ШИРОК Спектар

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПЕРНИЦА ТЕН 5-во-1 ФОНДАЦИЈА ЗА УСОВРШУВАЊЕ НА КОЖАТА И Коректор 140 ТОПОЛ ПОДТОН : тоа е коректор за очи, тоа е шминка за подлога, тоа е течна контура, тоа е крем brightenerit не е супермен, но е супермоќна, градежна шминка која ќе ја скрие, поправи, замагли и осветли кожата до совршенство. И ќе успее да се бори против воспалението и да ја хидрира и смири кожата во исто време, благодарение на моќните природни состојки. СОКРИЈТЕ, КОНТУРИРАЈТЕ И ОСВЕТЛЕТЕ СО ОВОЈ СЕОПФАТЕН СТАП ЗА КОРЕКТОР на ПОДЛОГАТА : овој сеопфатен стап работи како коректор под очите, течна подлога, коректор на темниот круг на очите, контура на кремот и осветлувач. Чувајте го ова при рака и ќе бидете покриени дали треба да го скриете, поправите, замаглите, осветлите или сето горенаведено— во областа на која и треба малку помош за да го прилагодите нивото на покриеност за вашиот идеален изглед. АПЛИКАТОРОТ ЗА ВРВОТ НА ПЕРНИЦАТА НЕ БАРА ЧЕТКА : Зборувајте за мултитаскер. Помеѓу лесниот апликатор со врв на перница (не е потребна четка), покриеноста што може да се изгради и формулата што крие, коригира, замаглува и осветлува, ова е еден од оние производи од светиот грал што ќе ги посегнувате повторно и повторно. НЕВИДЛИВА ФОРМУЛА ЗА СОНЧАЊЕ : Невидливата крема за сончање е задолжителна кога повторно аплицирате во движење, затоа погрижете се да ја имате при рака оваа формула ЗА ГЕЛ ЗАШТИТЕН ФАКТОР 40 со широк спектар.