Осветлете Сјај За Усни По Сјај Лесно Навлажнувачки Две Усни Бледнеат Бои На Вода Сјај За Шминка За Усни Сјај Пакет До Усна 15мл Глазура Сјај Доказ Не Долго Навлажнув?
  • Неодамнешно

Осветлете Сјај За Усни По Сјај Лесно Навлажнувачки Две Усни Бледнеат Бои На Вода Сјај За Шминка За Усни Сјај Пакет До Усна

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Состојки : Масло Од Јојоба, Други Мешани Состојки Рок На Траење : 3 Години. Не Ја Одразува Вистинската Боја На Предметот. Ние Гарантираме Дека Стилот Е Ист Како Сликата, Но Перформансите На Различни Објекти Се Разликуваат Од Перформансите На Моделот. Покрај Тоа, Може Да Се Меша Со Лесен Трепет Или Фин Сјај. тоа е нежно и не ги иритира усните. Природна шминка за усни за различен тон на кожата и чувствителна кожа, тоа е вашата претпочитаат минимална, неутрална и природна шминка добар избор.Суровост - и не тестирани на животни.1●боја на кармин : 5 Бои за избор Сјаен Сјај За Усни Тоа е многу привлечен сјај за усни кој дава природен и јасен сјај. Толку сјајни, што ќе добиете комплименти каде и да одите. И, исто така, им дава лифт на усните и ги прави да бидат нелепливи повеќе дебели. Покрај тоа, може да се меша со лесен трепет или парична казна glitter.Net Содржина : 15млоф апликација : генерацијасостојки : масло Од Јојоба, други мешани состојкиимајте во предвид : поради разликите помеѓу различните монитори, сликата може да бидеприроден Здравствен Сјај За Усни_ Користење на природни и Здравствени состојки со своите формули,рок на траење : 3 годинии Навлажнувачки + Полни Сјај За Усни е многу навлажнувачки и Полн, олеснувајќи ги сувите усни. Можеби имате проблеми со сувата кожа на усните и не поднесувате ништо мрсно. Пробајте го, може да се ослободи од сите линии во усните, да ги направи усните да изгледаат меки и сјајни.