Палета ЗА СЕНКИ ЗА ОЧИ ГЕКОМО, Палета За Шминка Во 16 Бои-Сјај, Трепет, Мат Сенка За Очи, Високопигментирана Долготрајна Водоотпорна Палета За Шминка-Совршени Подаро?
  • Неодамнешно

Палета ЗА СЕНКИ ЗА ОЧИ ГЕКОМО, Палета За Шминка Во 16 Бои-Сјај, Трепет, Мат Сенка За Очи, Високопигментирана Долготрајна Водоотпорна Палета За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Главно извлечете пигменти од природна растителна суштина, вашата безбедна, пријателска за кожата и хипоалергична шминка за очи 100% без Суровост. 16 бои на секоја палета, кои се движат од голи до треперливи, мат и сјај, лесна апликација и мешавина за да одговараат на секоја боја на очите и тонот на кожата. Мазна тврда футрола отпорна на кршење, многу пренослива, погодна за шминка на отворено и патување. ?● [Совршен Подарок] - врвен извонреден изглед и врвен квалитет на сенката за очи. Вие, вашето семејство и пријателите ќе го обожавате! Дефинитивно е совршен подарок За Божиќ, Денот на Вљубените и Роденденот! Или најдобриот подарок за наградување. ?[Gecomo е одговорен бренд.]- Нашата козметика главно користи природни пигменти што е можно повеќе за да произведе безбедна, пријателска за кожата и хипоалергична шминка. 100% без Суровост, ние никогаш не тестиравме на животни, ве молиме бидете сигурни дека ќе нарачате.