Szdym Висок Пигмент Камелеон Крем Сенка За Очи, Мултихроматски Дуохром Снегулки Крем Интензивна Боја Менување Крем Искра Метални Долготрајни Мулти-Рефлектирачки За?
  • Неодамнешно

Szdym Висок Пигмент Камелеон Крем Сенка За Очи, Мултихроматски Дуохром Снегулки Крем Интензивна Боја Менување Крем Искра Метални Долготрајни

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетни состојки со свиленкаста боја на сјај, лесно се создава нежен изглед на сенка за очи во текот на денот Кога ќе се погледне директно, се чини дека има само една боја. Сепак, промените во бојата стануваат видливи кога се гледаат под различни агли и при различно осветлување. Можете да го користите самостојно или преку производи за да создадете мултидимензионален ефект. Лесен за употребаПрво нанесете тенок слој лепило за сјај, почекајте 20 секунди додека не се залепи, а потоа земете мала количина дуохромна сенка со рамна четка или прсти и намачкајте ги нашите снегулки на саканата област.Исто така, нијансите може целосно да се отстранат со користење на производи за отстранување шминка или марамчиња за шминка. Практично за носење и повеќе задачи!Овие светкави пигменти можете да ги носите сами, или да ги користите на образите или усните за суптилен допир на бои како хајлајтери. Преносливата големина ви овозможува да ја ставите во багажот или чантите и може да ја набавите со вас на кое било место. Дури и ако излезете, секогаш можете да ја шминкате. Важно : производот е безбеден.Направени од најдобрите пигменти и најчистиот минерал oil.No штета и голема за сите нивоа на кожата. ЗАБЕЛЕШКА : Кога ќе ги примите нашите производи, ќе има нерамномерно полнење, што е нормално и не влијае на нормалната употреба.