evpct 3Pcs Алое Вера Јагода Црна Црвена Цреша Усна Боја Менување На Кармин Затемнети Усна Мелем Постави Магија Ph Боја Промена Менување Желе Кармин Жени лабијали лабија?
  • Неодамнешно

evpct 3Pcs Алое Вера Јагода Црна Црвена Цреша Усна Боја Менување На Кармин Затемнети Усна Мелем Постави Магија Ph Боја Промена Менување

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quloe Karstick Содржи екстракт од алое, навлажнувачки, може да формира заштитна фолија на усните,да ја заклучи влагата на кожата на усните, да ги подобри сувите линии на усните Qurberry Carmink Содржи вкусна суштина од јагоди,која може нежно да ги омекне и навлажнува усните,да помогне во антиоксидацијата и да ги намали линиите на усните,да ги поправи испуканите усни и да им даде на усните влажна и привлечна брилијантност. Qurd cherry Carmink Содржи вкусен екстракт Од Црвена Цреша,кој може нежно да ги омекне и навлажнува усните,да помогне во антиоксидацијата и да ги намали линиите на усните,да ги поправи испуканите усни и да им даде на усните влажна и привлечна брилијантност. Quolor Manging®промена на температурата на технологијата,промени во бојата со температура на усните и различна PH вредност, палпитација со возбуда желни да се направи sth.