Течно Руменило, Крем За Лице Руменило, Природен Изглед На Мат Финиш, Росна Нијанса На Образите, Навлажнувачки Лесен Мешавина, Меко Крем Руменило За Лице, Бестежинск?
  • Неодамнешно

Течно Руменило, Крем За Лице Руменило, Природен Изглед На Мат Финиш, Росна Нијанса На Образите, Навлажнувачки Лесен Мешавина, Меко Крем Руменило

DEN 79.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Течна Руменило Шминка : руменилото за убавина со мазен апликатор лесно може да го шири руменилото на образот Лесно и мешано течно руменило може да изгради свежа завршница со здрав изглед без напор. Достапно и во мат и во росна завршница. Водоотпорен и Долготраен : Уживајте во долготрајната боја со нашето руменило за шминка со висок пигмент, кое е водоотпорно, отпорно на пот и живописно.Млечното руменило има убава боја и нема лесно да падне, особено погодно за светла кожа и маслинеста кожа, обезбедувајќи вашата шминка да остане совршена во текот на целиот ден. Повеќенаменско Течно Руменило : Само едно Течно руменило може да се користи за шминкање на образите, усните и очите, правејќи ја вашата шминка похармонична и поприродна. Погоден За Сите Типови Кожа : Меката Кремаста Шминка За Руменило е достапна во пет бои.И двете се погодни за повеќето тонови на кожата и типови на кожа, без разлика дали се мрсни или суви.