Мајдраг Бисерен Сет За Сјај За Усни, 6 Бои Сјај Течен Кармин, Дијамантски Треперлив Метален Сјај За Усни, Навлажнувачки, Водоотпорен Долготраен И Не Е Лесен За Бледн?
  • Неодамнешно

Мајдраг Бисерен Сет За Сјај За Усни, 6 Бои Сјај Течен Кармин, Дијамантски Треперлив Метален Сјај За Усни, Навлажнувачки, Водоотпорен Долготраен

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Сет од 6 Бои]Пакетот вклучува 6 парчиња класична боја, можете да ја изберете бојата што ви одговара според приликата, да ве направи шарм и привлечен [Водоотпорен и Издржлив] Супер водоотпорен и високо Пигментиран Метален течен кармин, долготрајна И Течна Боја на Усните трае во текот на денот. [Непречено Нанесете И Лесно Исчистете] Едноставно нанесете го овој кармин рамномерно на усните и оставете го целосно да се исуши 2 минути. Лесно е да се отстрани шминката и нема пигментација. [Дијамант Сјај Усна]Чувајте ги усните влажни, свилени и удобни долго време. Шминка изгледа погодна за сите сезони, особено, датира, шопинг, летна забава со пријателите. [Идеален Подарок]со уникатно пакување, тоа е совршен подарок за девојки или дами на Роденденска Забава, Козметичко Шоу, Танцова Забава и Свадбена Шминка. Овој сет на сјај за усни вклучува 6 бои за да ги задоволи сите ваши потреби. Без разлика дали патувате, работите или дома, можете да ја изберете вистинската глазура за усни во боја за да го покажете вашиот шарм.