Пенкалото За Гел За Ајлајнер Во Боја Е Исклучително Фино И Издржливо И Без Размачкување На Молив За Очи Пенкало За Осветлување Лесно Се Нанесува Ајлајнер Без Собле?
  • Неодамнешно

Пенкалото За Гел За Ајлајнер Во Боја Е Исклучително Фино И Издржливо И Без Размачкување На Молив За Очи Пенкало За Осветлување

DEN 800.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Е Можете Да Нацртате Прецизни Линии за Дефиниран Изглед За Да Ги Истакнете Очите или Нежно Да Нанесете За Повеќебоен Изглед Бен Поставување На Очите Спреј Шминка Влажни и Диви Задржи Окото надвор Од Топката Око На Нови Масти Ајлајнер Врвот Ајлајнер Течности. ●5 Цврсти Бои€Повеќе Нијанси На Ајлајнер Во Боја : Црна, Кафеава, Црвена, Бела, Златна. Задоволете Ги Вашите Секојдневни Потреби За Облекување Ајлајнер Со Четка Стап На Крило Лагер Крило Лагер Пенкало Шминка Влажни И Диви Машки Трае Подолго Спреј Пот Ролери Боја Око Лагер. Кога Моливот За Веѓи Не Може Да Се Користи Како Молив За Очи, Туку Може Да Се Користи И За Пополнување На Усните За Убава Завршница. Исто Така, Тие Можат да се Користат На Веѓите (или Како Молив за Сенки за Очи). Бен Поставување Око Спреј Чоколадо Молив Еднократно Ајлајнер Налепници Боја Око Лагер Виолетова Очи Таа Се Крена Засекогаш Врвот Ајлајнер. ●Непобедлив Е Потребен Помалку За Вашето Купување. Сите Доаѓаат Со Капаци За Патување. Ниска + Исполнување Масти Ајлајнер Ајлајнер Јапонски Совршен4u Козметика Машки Трае Подолго Спреј Стап На Око Лагер Лин Пенкало Шминка Стап Ноќта на Вештерките. ● ШОПИНГ●Датумот На Производство, Датумот На Истекување и Земјата на Се Отпечатени на Пакетот или Производот. Тестиран Под Дерматолошка Контрола. Чоколадо Молив Течности Веѓите Очите После Нега Машки Трае Подолго Спреј Мастило Усна Нијанса Чувајте Го Окото надвор Од Топката Масти Ајлајнер.