Вар Криминал Холографски Лице &засилувач; Око Налепници-3 Ајлајнер Сетови &засилувач; 44 Самолепливи Налепница Дизајни-Водоотпорен За Партија, Рејв Фестивал, облеку?
  • Неодамнешно

Вар Криминал Холографски Лице &засилувач; Око Налепници-3 Ајлајнер Сетови &засилувач; 44 Самолепливи Налепница Дизајни-Водоотпорен За Партија,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Холографско Лице едноставно излупете и повторно нанесете Не се потребни вештини или средства за отстранување шминка. Светлосното Шоу На Вашата Шминка : холографската завршница што ја менува бојата на овие забавни налепници за лице изгледа бомба на дневна светлина и апсолутно еуфорична ноќе. Користете на линијата на трепките, над браздата, под веѓата, како пеги или каде било друго што сакате! Ние сме тука да инспирираме и едвај чекаме да видиме што ќе создадете. Придобивки : Криминалот Од Вар е сертифициран и од Скокање Зајаче и ОД ПЕТА, а ние дизајнираме, произведуваме и собираме квалитетни производи користејќи состојки од глобално ниво за абење со високи перформанси. Никогаш Не Мешајте : Криминалот Од Вар е веганска и без Суровост шминка и бренд за коса кој има за цел да инспирира и поканува самоизразување. Преку нашите живописни производи во боја, ги охрабруваме сите да ја истражат својата индивидуалност, да ја прифатат нивната уникатност и секогаш да се издвојуваат од толпата.