Бовицки 50гр Пастелна Боја Сплит Торта Вода Активиран ајлајнер УВ Сјај Графички лагер За очи Хидра Лагер Виножито Лице Боја На Телото Шминка со еднорог матрици за б?
  • Неодамнешно

Бовицки 50гр Пастелна Боја Сплит Торта Вода Активиран ајлајнер УВ Сјај Графички лагер За очи Хидра Лагер Виножито Лице Боја

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бовицки Вода Активирана Сплит Торта Лагер шминка е *НЕ Е ГЕЛ ЛАГЕР + НЕ ВОДООТПОРЕН* комбинира 6 Ув Бои-Праска, Јоргована,Небесно Сина,Нане, Лимон и Аурора, таа свети под УВ светлина Дојдете во Контејнер од 50 грама. совршен за употреба со сунѓер за создавање лесни шарени дизајни.Можете да ја користите секоја боја одделно или да ги користите заедно за да создадете одлична шминка за очи/сликање на лицето на телото. НЕТОКСИЧНА, БЕЗБЕДНА за ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА : бојата за лице Од виножито Бовтиски е хипоалергична и без Парабени, изработена со нетоксична, безбедна за кожата ingredients.As повеќето шминка ви препорачуваме прво да ја тестирате на мала површина. БЕЗ ПУКНАТИНИ,БЕЗ РАЗМАЧКУВАЊЕ : Боуицки Сплит торта ајлајнер/Боја За Лице се суши на мазна мат финиш и не размачкајте или transfer.No пукајте и нема да исчезнат додека не се отстрани. Тоа е одлично за работа линија и пастелни бои покажуваат многу добро, дури и кога повеќе потемни бои. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА и ЧИСТЕЊЕ : само натопете ја четката во вода (не премногу), а потоа завртете ја четката во пигментот и гледајте како се исплаќа бојата! Бидејќи е на база на вода, така што лесно можете да исчистите со вода.