ЈАКАИСИ 5+1 Мат Течен Кармин Комплет За Шминка За Усни, Долготраен Водоотпорен Кадифен Сјај За Усни, Не Бледнее Глазура За Дамки Од Усни, Високопигментиран Мат Карми?
  • Неодамнешно

ЈАКАИСИ 5+1 Мат Течен Кармин Комплет За Шминка За Усни, Долготраен Водоотпорен Кадифен Сјај За Усни, Не Бледнее Глазура За Дамки Од

DEN 15.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Совршено Пакување : 5 Мат Кармин И 1 Усна Подебели, Направете Дебели И Секси Усни Ја Зголемуваат Еластичноста На Усните, А Потоа Слоевит, можат да создадат природни неутрални секојдневни основни или драматични смели усни ?Долготрајна и Водоотпорна : мат кадифена платнена површина, долготрајно, интензивно боење, нелеплива чаша,природна вода за заклучување на пчелин восок за да се постигне долготраен навлажнувачки ефект, се суши до луксузна, кадифена завршница која трае со часови. ?Мек Мазен и Кремаст : овој мат кармин мириса на бонбони, сладок и миризлив, со богата и најприродна боја. Толку е беспрекорно и ситнозрнесто што не се чувствувате грутки или тешки, не ги остава усните испукани или испукани, одлично функционира со ладни или топли нијанси и ви дава изглед на усните од неутрален до топол. ?Повеќе Прилики : тоа е свиленкаста, лесна текстура, извонредна и елегантна,мека кремаста текстура се лизга без напор и рамномерно се покрива како течност, Погодна за шминка во текот на целата година, особено во канцеларија, состаноци, шопинг,собирање со пријателите во лето, без разлика во која прилика ќе бидете најубави. ?Совршен Подарок : нашите мат стилови на сјај за усни се преносливи по големина и лесни за носење во торба или џеб, така што можете да ги носите со себе каде и да одите,со совршено пакување, со совршено пакување, Совршено како подарок испраќа До Љубовник, Семејство и Пријатели кога Денот На Вљубените, Роденден ,Денот на Мајката и Друг Фестивал. 6 парчиња Мат Течен Кармин Шминка Во собата, Шармантна мат, долготрајни и водоотпорен, не стап чаша, не бледнеат. Мат Течниот Кармин има пигмент со висок интензитет за инстант задебелена мат усна. Тоа Е Водоотпорен, И Не ќе се држи на Чаша. Ќе има добар ефект ако нанесете многу тенок слој. Кадифена мат површина.карактеристики нелеплива чаша, без триење.

Size:
3.74inch*0.51inch(9.5cm*1.3cm)
Type:
Lip Gloss
Color:
5 Colors
Package Contents:
5 Colors Matte Lipstick :
1 Natural Lip Plumper:
Notice:
1.The color of Liquid Lipstick indoor will be slightly different from outdoor.:
2.Keep out of the reach of children.: