Надворешно Пакување Со Леопард Печатење Шарено Издолжување Задебелување Маскара За Трепки Водоотпорна Маскара за Шминка За Убавина Без Размачкување 3д Влакна Со ?
  • Неодамнешно

Надворешно Пакување Со Леопард Печатење Шарено Издолжување Задебелување Маскара За Трепки Водоотпорна Маскара за Шминка За Убавина

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Лесна Апликација● Лесната И Пренослива Маскара Лесна За Лизгање На Трепките И Лесна За Лизгање Мека И Удобна За Вашата Трепка. Одлично За Секојдневна Употреба Клуб Или Забава И Многу Повеќе. ①Совршен Подарок Со 5 Различни Бои, Ќе Биде Идеален За Девојки Или Дами На Роденденска Забава, Козметичко Шоу, Шоу Во Живо, Матурска Вечер, Танцова Забава, Свадбена Шминка. ①5 ОБОЕНИ 4д Маскара Има 5 Парчиња Бои : Црна, Сина, Кафе,Виолетова, зелена. Маскарите Во Боја Прават Да Имате Сјајни Големи Очи, Ослободувајќи Го Вашиот Шарм. Уште Повеќе, Може Да Имате Различни Во Недела, Да Ве Држат Надвор од Толпата. ●Водоотпорен И Долготраен Е Водоотпорен И Долготраен, многу Лесен за Секојдневна Употреба.И Лесно Е Да Се Лизгате На Трепките И Лесно Со Едноставен Отстранувач на Шминка. ●Природна И Удобна Формула, Маскарата Се Лизга Непречено И Трае Цел Ден, Додека Се Згуснува И Се Одвојува За Грутка-, Снегулка-, - Изглед, Со Природна, Збогатена И Удобна Формула. Надворешно Пакување со леопард Печатење Шарено Издолжување Задебелување Маскара За Трепки Водоотпорна Маскара За Шминка За Убавина Без Размачкување 3д Маскара со Влакна Со Едноставнопринт Надворешно Пакување Шарено Продолжување Задебелување Маскара За Трепки водоотпорна Маскара За Убавина За Убавина Без Размачкување : Пластикабојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во боја.