Игузвав Крем Стап За Сенки за Очи,2 ВО 1 Сенка За Очи Молив Боичка Шминка Со Размачкана, Мултидимензионален Изглед На Очите, Водоотпорни Долготрајни Хипоалергични С?
  • Неодамнешно

Игузвав Крем Стап За Сенки за Очи,2 ВО 1 Сенка За Очи Молив Боичка Шминка Со Размачкана, Мултидимензионален Изглед На Очите, Водоотпорни

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Целосна Боја - 12 Бои Стапчиња За Сенки : бојата е природна и светла, а ѕвездите во очите се украсениОд топла до ладна боја, од елегантна црвена до секси кафеава, од премиум сива до треперлива шампањ, може да се користи за создавање зачадена, прозрачна и Метална шминка. Од природно секојдневна работна шминка до шармантна дневна шминка, задоволете ги сите ваши потреби за шминка!.Следете ја контурата на очниот отвор и нежно нанесете ;.Користете ја четката за сенки за рамномерно и природно мешање;.Завршете го ефектот на шминкање на очите. Свиленкаста и лесна за боење, нежна и не сува и згрутчување. Бојата е природна и светла, а ѕвездите во очите се украсени. Бојата на шминката не е лесна за полетување, деликатна и не е надвор од линијата. Стап за сенки за очи од крем во прав се лизга без напор низ капаците, а потоа се суши до водоотпорна завршница во прав против брчки за контура, истакнување и создавање мултидимензионална шминка за очи.

Weight:
19 grams