4 Бои Водоотпорна Маскара Во Боја, Шарена Маскара За Волумен На Очите Шминка Боја Водоотпорна Долготрајна Густа Маскара, Брзи Суви Трепки Виткање Продолжување На Ш?
  • Неодамнешно

4 Бои Водоотпорна Маскара Во Боја, Шарена Маскара За Волумен На Очите Шминка Боја Водоотпорна Долготрајна Густа Маскара, Брзи

DEN 55.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАСКАРА ЗА ВОЛУМЕН и ИЗДОЛЖУВАЊЕ - Нашата маскара веднаш ќе ги издолжи и непречено ќе ги згусне трепките Добро функционира за вашите убави очи и целокупната шминка. Оваа маскара за волумен и издолжување обезбедува целосен раб на трепките кој е пердувест мек, без лупење, без размачкување и без згрутчување. Само сладострасен волумен и должина. ШАРЕНА МАСКАРА-со 4 различни бои, само лесна четка на трепките, можете да добиете светли обоени трепки. Многу погоден за почетници или професионалци. Може да се користат и горните и долните трепки. ДОЛГОТРАЈНА И ВОДООТПОРНА - оваа водоотпорна природна маскара гарантира дека нема да бидете уништени од пот или дожд во текот на целата година day.It може да ја одржува формата на долги виткање трепки и може да ви помогне да одржувате добро во текот на денот. СЕ КОРИСТИ во РАЗЛИЧНИ ПРИЛИКИ - Водоотпорна и долготрајна маскара во боја за шармантен и шарен изглед. Компактниот дизајн го олеснува носењето и излегувањето, само ставете го во торбата. Многу е погоден за дневни собири, забави и фестивали. ГАРАНЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ-ние сме посветени на создавање висококвалитетни производи и услуги за вас.