Треперлива Сенка За Очи Пенкало За Молив За Очи, Високо Пигментирана Метална Кремаста Сенка За Очи, Долготрајна Водоотпорна Неутрална Осветлена Сенка За Очи Пенка?
  • Неодамнешно

Треперлива Сенка За Очи Пенкало За Молив За Очи, Високо Пигментирана Метална Кремаста Сенка За Очи, Долготрајна Водоотпорна Неутрална

DEN 79.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● 2 во 1 Треперливо Пенкало за Сенки за Очи ● 12 различни бои, вклучувајќи треперење и сјај и метални ефекти пенкало за сенки, само нанесете го на пределот околу очите и ќе завршите, можете да пробате повеќе бои ●Високо Пигментирана, Високо пигментирана, лесна за нанесување и обоена, природна удобна формула и кремаста текстура на која непречено се лизга и може да се помеша, водоотпорна отпорност на дамки (во случај на не триење), не избледувајте и униформа боја, интензивното боење трае цел ден носење. €Мека и Кремаста Текстура}оваа хипоалергична шминка високо пигментирано пенкало за сенки за очи има кремаста формула која непречено се лизга како свила и може да се помеша, и оваа треперлива шминка за очи во сенка совршена за вајање, засенчување и дефинирање, не претерана блескава, прикривајќи го природниот изглед за да изгледате помлади!. €Зачувајте Го Времето За Шминкање ● дебела боичка за сенки За очи за мека и брза примена на голема површина без давање стимул за раб на очите и одлична во долготрајна боја. Пренослив молив за сенки за очи ви овозможува да сочинувате и допирате надвор толку лесно. ①Повеќекратна употреба 12 различни бои, многу погодни за професионална шминка за зачадени очи, секојдневна шминка, канцелариска шминка, забави со маскенбал, шминка.

Color:
12 colors
Function:
metallic luster
Package Include:
1pc Eyeshadow Pen With Sharpener: