Манекен За Шминка Лице Монохроматски Висок Сјај Во Прав Неутрално Осветлување Трепкање Супер Сјајна Бела Издржлива Шминка Без Избледување Влажно И Диво Пенкало З?
  • Неодамнешно

Манекен За Шминка Лице Монохроматски Висок Сјај Во Прав Неутрално Осветлување Трепкање Супер Сјајна Бела Издржлива Шминка Без Избледување Влажно

DEN 444.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Лесен За Носење ● Уникатниот Дизајн Го Олеснува Ракувањето, Овој Хајлајтер Е Мал И Пренослив, Совршен За Патување И Секојдневна Работа Работи На Лицето, Но Може Да Се Користи И Како Хајлајтер За Тело На Рацете, Клучната Коска, Нозете, Рамената, Па Дури И Косата. Достапни Се 5 Бои, Изберете Ја Соодветната Боја Според Вашите Желби. ●Долготраен Q Спреј со Висока осветленост Не е Мрсен и Има Освежувачка Текстура, Која Помага Да Се Покрие Вишокот Маснотии, Не Ги Затнува Лесно Порите на Кожата и Трае Долго време. Истакнувачки Спреј За Убавина Со Светки За Нанесување На Лицето За Треперлива Завршница. ●Добро За Подароци}Пакувањето Е Погодно За Лична Употреба И Давање Подароци. Тоа е Совршен Подарок За Себе, Семејство, Љубовници и Пријатели За Божиќ, Роденден, Денот на Вљубените, Ноќта на Вештерките и Други Празници.