Нпкгвиа Течна Сенка За Очи Постави Висок Пигмент Црна Сенка За Очи Сенки За Очи Сет Мрсен Капак И Набори Долготрајна Шминка за Сенки за очи 2,2 мл Влошки За Сенки за О?
  • Неодамнешно

Нпкгвиа Течна Сенка За Очи Постави Висок Пигмент Црна Сенка За Очи Сенки За Очи Сет Мрсен Капак И Набори Долготрајна Шминка за Сенки

DEN 1251.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сјајот За Сенки За Очи е Мазен и Стабилен, нелеплив, Нелеплив и Трае Цел Ден Со Неверојатен Сјај, Тоа Ќе Ве Направи Фокусна Точка На Секоја Пригода. Нашиот Производ Е Убав И Сигурни Сме Дека Ќе Ви Се Допадне. Но, Ако Не Сте Задоволни Со Нашиот Производ И Сакате Тоа. Вие не Треба Да Се Обезбеди Било Која Причина, Ве Молиме Да Се Чувствуваат За Да Контактирате со нас. Создава Свиленкаста, Лесна Сенка За Очи Во Само Една . Оваа Течна Формула спакувана со Пигмент Се Однесува На Капаците Во Само Еден Удобен Апликатор, Што Ви Дава Момент, Завршница. Оваа Течна Сенка За Очи Ги Заситува Капаците Со Само Една Боја спакувана со Пигмент. Можете Да Го Користите Апликаторот Лесен За Употреба На Бојата На Ѕвездата За Прекрасен, Се-во-Едно Око Изглед!. Течна Сенка За Очи Поставете Висок Пигмент Црна Сенка За Очи Сет За Сенки За Очи Мрсен Капак И Набори Долготрајна Шминка за Сенки за очи 2,2 мл Влошки За Сенки За Очи Течна Сенка За Очи Поставете Висок Пигмент Црна Сенка За Очи База На Сенки За Очи Поставете Мрсен Капак и Набори Долготрајна Шминка За Сенки Материјал : Абсколор : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да имаат Мала Разлика Во Бојата.