Градиент Сјај Сенка За Очи Стап Сет, Треперлива Двојна Боја Сенка За Очи Шминка Пенкало Ротација Сенка За Очи Стапчиња Сјај Сјајна Сенка За Очи Стап Водоотпорен И И?
  • Неодамнешно

Градиент Сјај Сенка За Очи Стап Сет, Треперлива Двојна Боја Сенка За Очи Шминка Пенкало Ротација Сенка За Очи Стапчиња Сјај Сјајна

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quest shamp que 6 бои за да ги користите во секое време Потребно е само да го нанесете на местото каде што треба да нанесете шминка и ќе можете да ја обликувате потребната шминка. Тоа е многу едноставно и удобно, дури и почетниците можат лесно да управуваат со него. Тродимензионален Ефект●постепениот ефект на боја ќе ви даде тродимензионална шминка откако ќе ја нанесете, правејќи ги очите секси и шармантни. Совети пред ШМИНКАЊЕ бидете сигурни дека ќе бидете нежни кога го користите за да спречите оштетување на кожата на очите и да предизвикате брчки. Ако сакате подолготраен ефект на шминка, можете да користите лабава пудра за нежно да ја повлечете. Qlitter EYESHADOW_ минерални суровини и сјај треперлива сенка за очи, веднаш осветлете ги очите, без пудра, без грутки, природни и трајни, покажувајќи живописни бои. Quost & водоотпорен q Специјалната водоотпорна крем формула ја прави шминката за сјај на очите во текот на целиот ден. Дури и ако се потите, можете да одржувате и долготрајни шармантни очи. Продолжува непречено без згрутчување, прескокнување или размачкување. Пакет : 3 x Стап За Сенки За Очи Нето Тежина : Околу 23g / парчиња Боја : фантазија виолетова, мока, Марс Функција : 1.