Двоен Врв Исклучително Фин Молив За Веѓи Водоотпорен Водоотпорен Водоотпорен Не Вртоглав Корен Јасен Водоотпорен И Отпорен На Пот Молив За Веѓи За Веѓи Темно Моли?
  • Неодамнешно

Двоен Врв Исклучително Фин Молив За Веѓи Водоотпорен Водоотпорен Водоотпорен Не Вртоглав Корен Јасен Водоотпорен И Отпорен На Пот Молив За

DEN 544.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3Д Ултра-фин Ниб 360 Ротирачки Дизајн, Тело За Пенкало Што Може Да Се Повлече, Водоотпорно , Мазно, Бојата Може Да Остане Цел Ден, Пот И Доказ За Дожд Дајте Веѓа 5 Шминка Молив За Веѓи Темно 4д Имитација На Тетоважи За Веѓи Влажни И Диви Моливи За Веѓи Восок За Веѓи Производи За Шминка За Девојки Молив за Веѓи со Острилка За Острилка За Очи. Квалитетен Двоен Молив за Веѓи/веѓи со 3д Форма за Лесно Боење и Совршена Форма на Веѓи. Ставете Ја Четката На Другиот Крај Од Пенкалото. Ова Ќе Ви Помогне Да Ги Негувате Веѓите И Полесно Да Ги Пополните. Има Силна Адхезија и Може Да И Помогне На Вашата Шминка Да Трае 24 Часа Без Да Избледи Отстранувач На Нијанса Стилист За Веѓи Дефинир Натопи Помада Сочинуваат Поостри Влажни И Диви Веѓи Молив Веѓа Восок Пенкало Веѓа Ламиниране Шминка Веѓа Молив Темно. Класични Водоотпорни Бои На Веѓите : Темно Кафеави, Природни Сиви И Светло-Кафеави Водоотпорни Моливи За Веѓи Обезбедуваат Најдобра Боја За Различни Тонови На Коса И Кожа. Секоја Боја Доаѓа Со Прекрасна Кутија И Е Одличен Подарок За Жени И Девојки Влажни И Диви Веѓи Молив Кожата Подготовка Апликатор Даде Веѓа 5 Веѓа Ламиниране Веѓа Четка Веѓа Восок Стил Шминка Веѓа Молив Темно Веѓа Филер. Квалитетен Молив за Веѓи, Кој Лесно Може Да Нацрта Мазни И Богати 3Д Веѓи, Без разлика дали Тоа Многу Им се допаѓа На Почетниците или Професионалците. Конечно, Можете Брзо Да ја Отстраните Шминката Со Средство За Отстранување Шминка Многу Лесно Влажно И Диво Моливче За Веѓи Дома Ламиниране На Веѓите Тоа Молив За Веѓи Универзална Таупе сочинуваат Поостри Нови Отстранувачи на Нијанси На Веѓи Апликатори За Шминка За Очи За Очи Апликатор За Подготовка На Кожата. Имајте На Ум Дека За Време На Употребата, Колетот По Можност Треба Да Излегува Не Повеќе Од 0,2 Инчи За Да Избегне Случајно Кршење.