Сјај Боја Течен Ајлајнер, Метален Треперлив Сјаен Сенка За Очи, Долготраен Водоотпорен Течен Лагер За Ајлајнер, 6 Бои Течен Ајлајнер Со Фина Линија, Идеални Подароц?
  • Неодамнешно

Сјај Боја Течен Ајлајнер, Метален Треперлив Сјаен Сенка За Очи, Долготраен Водоотпорен Течен Лагер За Ајлајнер, 6 Бои Течен Ајлајнер Со

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Qully 6 Бои Различни Сјај Ајлајнер : Сенка за Очи Со Висока пигментација за да создадете големо влијание, уникатна и специјална метална боја, впечатлив ајлајнер ви помага да создадете шминка за очи што трепка и сјае Quld-трајни Водоотпорен : окото блеска се водоотпорен, размачкана-доказ и да остане на целиот ден за својата високо треперлива пигментирани формула. Формулата со лесна текстура, нелеплива е лесна за нанесување и носи брилијантно 12 часа. Qustra-fine Четка : течноста за ајлајнер со тенка четка дефинитивен врв од филц, тече непречено и континуирано,брзо се суши, цртајќи прецизни линии на сјај на очите. Со уникатната формула за нега на кожата, сјајот нема да ја повреди вашата кожа и лесно ќе се нанесе. Qully Дневна Употреба : Секоја боја е уникатна, убава, супер пигментирана. Тоа е лесна употреба и изгледа одлично на очите.Секоја течна сенка за очи е инспирирана од различен тон на боја во тон создадете смел, светол, убав изглед на очите. Обезбедување НА КВАЛИТЕТ : ние сме посветени да ви обезбедиме висококвалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со ајлајнерот во боја, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, А ЗИТИЈАНИ ќе ви обезбеди задоволство по продажбата.