Фитнес Креда Блокови - Креда Чудовиште Премиум Спорт Рака Креда - Лесен Зафат, Апсорпција На Влага-Одлично За Кревање Моќ, Качување По Карпи, Гимнастика, Кревање Тег?
  • Неодамнешно

Фитнес Креда Блокови - Креда Чудовиште Премиум Спорт Рака Креда - Лесен Зафат, Апсорпција На Влага-Одлично За Кревање Моќ, Качување По

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% МАГНЕЗИУМ КАРБОНАТ ПРЕМИУМ КРЕДА за Апсорпција на Влага и Подобрување на Зафат ЕДНА ФУНТА КВАЛИТЕТНА КРЕДА за ВЕЖБАЊЕ во 8 Блока 2оз. СОВЛАДАЈТЕ ЈА ВАШАТА ИГРА : Користете За Кревање Енергија, Креда за Гимнастика, Креда за Качување По Карпи, Котлебел или Креда За Кросфит. НАЈДОБРО ЧУДОВИШТЕ на ПАЗАРОТ : Чудовиштето Од Креда Нес Ви Дава Моќен Зафат Без Лизгање. ГО ДОБИВМЕ ГРБОТ : Кредата Може Да Се Распадне, Но Напојуваната Форма не Влијае на Нејзината Употребливост. Премиум креда која обезбедува супериорен зафат. Одлично и за секојдневни и за интензивни тренинзи. Ги одржува вашите раце суви и обезбедува одличен тренинг. Кога се натпреварувате, последното нешто што ви паѓа на ум треба да биде дали вашиот стисок ќе се лизне од под вас. Фокусот треба да биде на натпреварот, на подготовката што ве доведе до овој момент и работата што е пред вас.