Адаптерот за алуминиум Кајак Кајак Единица - Слободна кајак -адаптерска плоча со О -прстен, вклучена само компатибилна со Фелфри, nyони Бом, Кајакс на Seassteam и 3 води ка?
  • Неодамнешно

Адаптерот за алуминиум Кајак Кајак Единица - Слободна кајак -адаптерска плоча со О -прстен, вклучена само компатибилна со Фелфри, nyони

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алуминиумска адаптер плоча и О-прстен (6 пакет) Воена оценка, гард анодизиран алуминиум погоден за груби морски средини. Создава компатибилност на Yakattack, RAM меморијата и Scotty T-Bolts на Feelfree Unit Rack. Компатибилен со Фелфри, nyони Бом и 3 кајаци во води. Не е вклучен силниот завртка, Т-Болт. Адаптер за песни на Feelfree Kayak - адаптер за патеки за кајак компатибилен со Фелфри, nyони Бом, Кајакс на Seassteam и 3 кајаци во води. Работете на патеката Кајак, прилагодете ја брзината на лизгање на делот за склопување на патеката. Адаптер за кајак-единечен адаптер-Оваа кајак адаптерска плоча создава компатибилност помеѓу додатоците со користење на Mighty Bolt, како и други 1/2 "Широка глава T-Bolts Kayak Anchor Poll со Feelfree Uni-Track и Uni-Bar.it може да се совпадне со кајакот Водач железничка кајак патека за монтирање и е лесен за инсталирање и употреба. (Забелешка : За ваша правилна употреба, ве молиме потврдете ја големината на дупката пред набавката). Адаптер за кајак и О-ринг-Пак вклучува 6 адаптер за патеки за кајак и 6 чувари на прстени О-прстени . AAP-1012-6 Дел за замена на патеката за Feelfree повеќе издржлив од оригиналните производи. (Забелешка : Моќниот завртка, Т-Болт, не е вклучен. Висок квалитет-Адаптерите за патеки се направени од воено одделение и тврдо анодизиран алуминиум , не е лесно да се кородираат или 'рѓаат со долго време на услугата, погодно за груби морски средини. Адаптерите за патеки на Кајак ги прават додатоците постабилни во кајакот, а не да паѓаат заради тврдите морски околини. Лесно за инсталирање - Опуштете се за инсталирање без алатка. Вметнете адаптер Плоча во основата на завртката, ставете го прстенот О во завртка, поврзете го сферичниот додаток и ставете го на патеката. Лесно е да се прилагоди затегнатоста на делот за склопување. Малку лабавост може лесно да се лизне, а затегнатоста лесно може да ги поправи додатоците. Купете со доверба-ако имате какви било прашања во врска со нашиот адаптер за единици за додатоци на Feelfree Kayak, ве молиме контактирајте со нас, без разлика дали станува збор за пред-продажба или после продажба, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор во рок од 24 часа!. Адаптер за песни на Feelfree Kayak - адаптер за патеки за кајак компатибилен со Фелфри, nyони Бом, Кајакс на Seassteam и 3 кајаци во води. Работете на патеката Кајак, прилагодете ја брзината на лизгање на делот за склопување на патеката. Адаптер за кајак-единечен адаптер-Оваа кајак адаптерска плоча создава компатибилност помеѓу додатоците со користење на Mighty Bolt, како и други 1/2 "Широка глава T-Bolts Kayak Anchor Poll со Feelfree Uni-Track и Uni-Bar.