Кабел За Заклучување велосипед титанкер, Детски Кабел За Велосипед Основни Комбинирани Кабелски Комбинирани Брави За Велосипеди Со Комплементарна Држач За Монти?
  • Неодамнешно

Кабел За Заклучување велосипед титанкер, Детски Кабел За Велосипед Основни Комбинирани Кабелски Комбинирани Брави За Велосипеди

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесна за поставување комбинација : нашиот кабел за заклучување велосипед со комбинација На Титанкер има 4-цифрени механизми за заклучување на комбинација за удобност без клуч со бесплатен држач за монтирање за лесно носење Ресетирање комбинација брава за велосипед : Паметна 4-цифрена брава за кабел за ресетирање, лесно е да поставите своја персонализирана комбинација на броеви. Повеќенаменски : кабелот е долг 6 стапки, доволно за да го заклучите велосипедот до дрво, порта, ограда, ограда итн. Идеален за велосипеди, скутер, количка, скејтборди, порти и огради, скари и косилки. Кабел со добри перформанси : Флексибилните челични кабли за силна отпорност на сечење и пвц облогата помагаат да се спречи гребење и да се одржи потрајни. Совети За безбедност : Никогаш не оставајте го велосипедот заклучен надвор долго време. Особено во областите со висок криминал.