Gejoy 6 Парчиња Велосипедизам Панталони Нога Бенд Еластична Велосипед Безбедност Појас Возење Риболов Глуждот Панталони Бенд Флексибилни Глуждот Нога Лента За Акти?
  • Неодамнешно

Gejoy 6 Парчиња Велосипедизам Панталони Нога Бенд Еластична Велосипед Безбедност Појас Возење Риболов Глуждот Панталони Бенд Флексибилни

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на ременот Што можете да добиете : ќе добиете 6 парчиња велосипедски ленти за нозе за панталони во овој пакет, доволно количини за да ги задоволите вашите различни потреби. Мултифункционални еластични ремени : овие еластични безбедносни ремени за велосипеди може да се нанесат за да ги поправите нозете, ракавите и други работи што гарантираат дека ќе избегнете да ги обоите. Мек материјал : нашите ленти за панталони за риболов на глуждот се изработени од мек текстилен материјал, кој ви носи удобно искуство при носење, издржлив и сигурен за долго време користење. Добра еластичност : секое парче лента за велосипедски панталони мери прибл. 35 х 3,8 см / 14 х 1,5 инчи, дизајниран со вградена кука и тока за јамка, со добра еластичност, може да се прилагоди според вашите потреби. Применлива сцена : можете да го поправите овој еластичен безбедносен појас за велосипеди на многу алишта, како што се нозете и ракавите на панталоните, погодни за носење при возење велосипед, возење велосипед, пешачење, џогирање, мотоциклизам, трчање и други прилики. 6 Парчиња велосипедизам панталони лента за нозе еластичен велосипед безбедносен појас за возење риболов лента за панталони за глуждот флексибилен ремен за нозе на глуждот за активности на отворено, Црна Убава изведба : Секое парче лента за нозе за велосипедски панталони е дизајнирано со вградена кука и тока за јамка, погодно за носење, со добра еластичност, може да се прилагоди според вашите потреби.

Material:
textile and plastic
Size:
approx. 35 x 3.8 cm / 14 x 1.5 inches
Color:
black
Package includes:
6 x Cycling pant leg band :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :