ЗЕОНХАК 2 ПАРЧИЊА 6061 Т6 12 х 6 х 1/4 Инчи Алуминиумски Лим, Градежни Производи Обична Алуминиумска Плоча Покриена Со Заштитна Фолија, Термички Обработлива И Отпорна На ?
  • Неодамнешно

ЗЕОНХАК 2 ПАРЧИЊА 6061 Т6 12 х 6 х 1/4 Инчи Алуминиумски Лим, Градежни Производи Обична Алуминиумска Плоча Покриена Со Заштитна Фолија,

DEN 399.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ - 6061 т6 металниот алуминиумски лим има силна јачина и исто така може да се третира со топлина Комбинира релативно висока цврстина, добра стабилност и висока отпорност на корозија. Има добра заварливост, формабилност и одличен ефект на оксидација, што е совршено за инженерски и структурни апликации, мебел, чамци и така натаму. УНИФОРМА ДЕБЕЛИНА и ГОЛЕМИНА - Сите алуминиумски лимови 6061 Т6 се строго дизајнирани и произведени за да обезбедат точни мерења. Поради високата цврстина и цврстина, може широко да се користи во инженерските и структурните апликации. Униформа и точна дебелина е многу погодна за прецизна обработка. МАЗНА ПОВРШИНА - нашите алуминиумски плочи внимателно се сечат и површините се обработуваат за да бидат мазни без бруси. Двете страни на алуминиумскиот лим се покриени со заштитни филмови за да се спречи гребење и оштетување за време на транспортот, обезбедувајќи стабилност на производот. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА-алуминиумскиот лим 6061 е популарен по барањата со средна до висока јачина, голема отпорност на корозија и одлична цврстина. Тој е многу погоден за производство на едрилици, камиони, кануа и автобуски тела, скелиња, кули за пренос, мебел, хемиска, морска опрема и хардвер. 100% ГАРАНЦИЈА - ако нашите алуминиумски лимови имаат проблеми со квалитетот, можете да побарате целосна наплата и враќање во рок од 30 дена по добивањето на производите. Квалитетот и задоволството на клиентите се нашите врвни приоритети. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате во секое време. Немате ризик, кликнете Додај Во Кошничка!. ЗА НАС ЗЕОНХАК секогаш сметајте ги висококвалитетните производи, задоволителната услуга, ориентацијата кон клиентите како обврска. Ние се трудиме најдобро да обезбедиме издржливи и премиум алуминиумски лимови и сродни производи. Ако барате економични и практични алуминиумски лимови, ЗЕОНХАК е вашиот идеален избор. Зошто Да Не Одберете Нас? ● Алуминиумскиот лим е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, со мазна површина, без бруси, добар ефект на оксидација и стабилни перформанси.