Sengled Wifi Паметни Светилки Кои Работат Со Alxa Мека Бела 2 Пакет Пакет Со Sengled Паметни LED Ленти, Компатибилен Со Alexa, Google Home, WI-Fi LED Бар Светла Кои Се Синхронизираат Со Музик?
  • Неодамнешно

Sengled Wifi Паметни Светилки Кои Работат Со Alxa Мека Бела 2 Пакет Пакет Со Sengled Паметни LED Ленти, Компатибилен Со Alexa, Google Home,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гласовна Контрола : Sengled Wi Fi Класични паметни светилки кои работат Со Alexa и Google Асистент Контролирајте ги вашите паметни светилки преку гласовни команди за да ги вклучите/исклучите паметните светилки, да создадете соодветни сцени за расположение, да ја прилагодите осветленоста и многу повеќе, на пр.вклучете ја сијалицата алекса пред да станете од кревет, затемнете ги паметните светла од каучот за да гледате филм. Далечински Управувач : Подобрете го вашиот паметен дом со Светилки За Wi Fi, контролирани од далечина каде и да сте. Поставете тајмери и распоред на светлина, автоматизирајте ги вашите паметни светла за да изгледа како некој да е дома, дури и кога сте отсутни. Можете исто така да креирате група за сите ваши светилки алекса и лесно да ги групирате контролите на вашите паметни светилки со уреди Алекса или помошници на гугл. Функција за распоред : Лесно поставување преку Користење На Sengled Домашна Апликација( i OS И Android), вклучете/исклучете ја паметната сијалица, затемнете ја паметната сијалица до саканата осветленост и поставете распореди од каде било. Програмирајте тајмери и рутини за да го автоматизирате целото поставување на паметно осветлување на домот. Контролирајте ги вашите паметни светилки додека сте далеку од дома. Режим на будење И Спиење : Лесно поставување преку Користење На Sengled Домашна Апликација (i OS И Android). Закажете ги вашите паметни светла полека да светат. Почнувајќи од поставеното време, паметните светилки полека ќе осветлуваат во текот на времето што сте го поставиле. Вашите светла полека ќе станат посветли наутро. И, исто така, можете да ги закажете вашите светла за да симулирате зајдисонце, така што ќе можете да заспиете поприродно секоја вечер. Вашите светилки полека ќе се затемнуваат во текот на времето што сте го поставиле. Извонредно Искуство Со Осветлување : Паметните Светлосни Шипки отклучуваат ново искуство за забава во домашно кино што лесно се синхронизира со вашиот ТВ аудио со 16 милиони бои, 27 претходно поставени сцени и повеќе режими за да го подобрите вашето искуство со филмот и играта. Гласовна Контрола без раце : Работи Со Алекса И Асистент На Гугл преку Wi - Fi, можете лесно да ги контролирате лентите НА RGBW light : вклучување/исклучување, промена на боите или прилагодување на осветленоста преку едноставни гласовни команди за да создадете идеално искуство во филм или игри.