Сијалица ЗА Итни СЛУЧАИ ЗА Полнење JackonLux Мултифункционална Резервна Копија На Батеријата Итно Светло ЗА Прекин На Електрична Енергија Кампување Активност На Отво?
  • Неодамнешно

Сијалица ЗА Итни СЛУЧАИ ЗА Полнење JackonLux Мултифункционална Резервна Копија На Батеријата Итно Светло ЗА Прекин На Електрична Енергија Кампување

DEN 1144.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Исклучување, Вклучување На Светлината-led сијалицата за полнење Jackon Lux работи како обична led сијалица, кога има прекин на струја, нашата сијалица сѐ уште е вклучена, ќе свети до 3-4 часа, никогаш повеќе нема да останете во темнина Мултифункционална, Не само сијалицата - сијалицата За итни случаи Јаскеконлукс е пренослива, широко користена како светло за кампување, фенерче, светло за кука, магацинско светло итн. Висока Осветленост-сијалицата За итни случаи Jackon Lux има излез од 850 лумени под РЕЖИМ НА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА од 120 волти, ЕКВИВАЛЕНТ НА 60 W, дава излез од 500 лумени под dc модел НА ПРАЗНЕЊЕ на батеријата, 40w еквивалент. Дизајн на патент - пластично обложено тело на алуминиумска ламба со лепак запечатен капак на земјината топка, отпорен на удари, без електричен удар и доказ за влага. Што Добивате - 2 led светилки за полнење Jackon Lux и 2 капачиња со прекинувач и кука.