Фансипро Сијалица Отпорна На Прашина, Комплети За Додатоци На Куќи За Гости; Тоалет; Чајна Соба; Соба За Изнајмување; Ресторан; Хотел; Студентски Дом; Училиште, 110х35, ?
  • Неодамнешно

Фансипро Сијалица Отпорна На Прашина, Комплети За Додатоци На Куќи За Гости; Тоалет; Чајна Соба; Соба За Изнајмување; Ресторан;

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Производот е зелен и енергетски ефикасен Таа е погодна за различни стилови на декорација. Има долгорочен работен век и потрајни. Светлината на производот е униформа и мека без да им наштети на вашите очи. Прецизно производство, лесна инсталација. Погоден за овие прилики : Гостинска Куќа; Тоалет; Чајна Соба; Соба За Изнајмување; Ресторан; Хотел; Студентски Дом; Училиште; Дом; Вила Бои : Јасни Материјали : Облик На Стаклен Производ : Неправилна Форма Тотално Нето Тежина : 200(Г) Должина На Производот : 110(ММ) Ширина На Производот : 35(Мм) Напон (В) : 220 Моќност( Ш) : 15 Список На Пакети : 4 Х лампи со вжарено. Описи : производот е зелен и енергетски ефикасен. Таа е погодна за различни стилови на декорација. Има долгорочен работен век и потрајни. Светлината на производот е униформа и мека без да им наштети на вашите очи. Прецизно производство, лесна инсталација.